Fönsterrenovering

fönsterrenoveringDet lönar sig nästan alltid att renovera gamla fönster. Tack vare ROT-avdraget blir renoveringen betydligt billigare än att byta till nya fönster. Undantaget är när karmen blivit så dålig att virke behöver bytas i den, då blir det nästan lika dyrt som ett nytt fönster. Vi hjälper er att hitta ett nytt fönster som passar in i ert hus och er miljö. Vår snickare har mångårig erfarenhet av fönsterbyten och fixar allt med salningar, foder och plåtar.
Vi är auktoriserade på fönsterunderhåll och jobbar enbart med godkända material. Vi slipar bort all färg som är väderutsatt, tar bort allt kitt och byter virke som blivit dåligt.
Därefter kittar vi med en elastisk fogmassa som inte spricker, oljar, grundar och målar dina fönster två gånger med färdig färg.
För er service hämtar vi era fönster och täcker med skivor eller fönsterskydd, om ni vill renoverar vi även karmarna. Hela arbetet brukar ta ca två veckor och ni får tillbaka era fönster i nyskick som är justerade.
Vi byter gärna ut era tätningslister och monterar i energiglas. På så sätt förbättrar man u-värdet betydligt på kopplade bågar från ca 2,8 till som bäst ner till 1,6.